Català
Castellà
Anglès
Francès
Alemany
Consulti totes les activitats d'oci a Girona
Activitats destacades Activitats de Terra Activitats d'Aire Activitats d'Aigua Activitats d'Oci a Girona Empreses - Contactar
  Terra                               
  Aire                               
  Aigua                               
 

Nota legal

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la web www.ocigirona.org i dels seus continguts (textos, imatges, so, àudio, vídeo, dissenys, creativitats,...) pertanyen al les empreses del projecte Activitats d'Oci a Girona (d’ara endavant Activitats d'Oci a Girona).

L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre i quan sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibit la seva utilització amb fins comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

Activitats d'Oci a Girona es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en la seva seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en la que aquests apareguin representats o localitzats.

Activitats d'Oci a Girona perseguirà l’incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització indeguda dels continguts presentats en la seva seu web exercitant totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

Activitats d'Oci a Girona tan sols autoritza esments als seus continguts en altres seus web, com el tractament que aquestes consideren, sempre i quan el nom del domini (www.ocigirona.org)  quedi suficientment representat. En el cas de disposar d’ un enllaç hipertext a alguna de les seves pàgines, l’ usuari ha de saber que està entrant a Activitats d'Oci a Girona i ha de percebre en el seu navegador la seva direcció URL.

En relació a la informació de contacte facilitat per els usuaris a través de la seu web, totes les dades es mantenen en la més estricta Privacitat d’ acord amb la legislació vigent. Activitats d'Oci a Girona compleix aquesta legislació respecte a la protecció de dades personals dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat d’ acord amb lo disposat en la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre protecció de Dades de Caràcter Personal.

Termes i condicions

Els preus dels productes que ofereix aquesta pàgina web, són exactament els mateixos o inferiors als que tenen les empreses que ofereixen les activitats. L’objectiu principal del portal, sense ànim de lucre, és facilitar la informació i el procés de reserva per les empreses col·laboradores, de les ofertes d’oci de la Província de Girona des d’un sol punt: www.ocigirona.org.

Funcionament del procés de reserva:

Activitats d'Oci a Girona facilita el procés de reserva d’activitats d’oci a través de la web o enviant e-mail a cada empresa que organitza l'activitat

 A través de la web el funcionament del procés de reserva és el següent:

1. Procés de selecció de l’activitat a realitzar, un cop decidida l’activitat es segueix en el procés de petició on hem d’emplenar les dades personals.

2. Per realitzar la reserva en ferm cal enviar la petició a l'empresa organitzadora de l'activitat, i esperar que ens confirmin la reserva i procés de confirmació, inclòs el procés de pagament (pot varia entre empreses).

3. En cas de confirmació, en un termini màxim de 48 hores el client rebrà les dades de l’empresa on es farà l’activitat, el telèfon de contacte, el lloc i l’hora on s’ha de presentar el client per fer l’activitat i un número de confirmació de reserva.
En cas d’error, sempre contactin amb l'empresa que organitza l'activitat.

Anul·lacions i reemborsaments

Aquesta plataforma no és responsable dels proecessos de reserva i confirmació, ni anul·lació o reemborsaments per part de les empreses organitzadores.

Aquesta plataforma web, només recull i permet contactar de forma més senzilla amb les epreses organitzadores d'activitats d'oci a Girona que colaboren entre elles, i en cap cas és responsable de la venda o intermediació de cap tipus.

Política de protecció de dades

Introducció
Empreses d'Activitats d'Oci a Girona és una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre l’ús de la informació amb la finalitat de garantir el respecte de la privacitat i la protecció de les dades dels usuaris. La nostra Política de Privacitat exposa els procediments que aplica Empreses d'Activitats d'Oci a Girona a la informació enviada per Internet per al maneig de les dades de caràcter personal i no personal, i està elaborada d’acord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya. Li preguem que llegeixi atentament aquesta Política de Privacitat abans d’utilitzar la pàgina web de Empreses d'Activitats d'Oci a Girona (que des d’ara anomenarem “Lloc”).
Com s'utilitza la seva informació?
Empreses d'Activitats d'Oci a Girona no vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la seva informació personal a tercers tret que vostè ho autoritzi o Empreses d'Activitats d'Oci a Girona estigui obligat a fer-lo per llei. Empreses d'Activitats d'Oci a Girona no usarà ni compartirà la informació personal que vostè ens faciliti a través d’Internet per a finalitats no relacionades amb les aquí descrites sense comunicar-se-li prèviament perquè vostè pugui rebutjar tal possibilitat. Només compartirem la seva informació personal amb entitats de Empreses d'Activitats d'Oci a Girona (incloses empreses filials i associades) i/o amb col·laboradors que actuïn en el nostre nom per tal de poder subministrar el servei o la informació que vostè hagi sol·licitat, així com per a consolidar l’emmagatzematge de dades o per a simplificar la gestió de les dades dels clients. Aquestes entitats i/o col·laboradors de Empreses d'Activitats d'Oci a Girona estan subjectes a la nostra Política de Privacitat pel que fa a l’ús de la informació de caràcter personal, així com als acords de confidencialitat aplicables en cada cas.
Quina informació recopilem?
Informació no personal
En visitar el nostre Lloc, vostè pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant això, fem servir per a recopilar i reunir informació sobre les pàgines visitades, l’ordre en el qual han estat visitades i els enllaços utilitzats, entre d’altres dades. Aquesta informació no està relacionada amb cap dada d’identificació personal. La informació de caràcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades del nostre Lloc i a conèixer l’eficàcia de les nostres activitats promocionals.
Informació personal
En alguns espais del Lloc de Empreses d'Activitats d'Oci a Girona, pot realitzar sol·licituds, expressar la seva opinió o subscriure’s a un dels nostres serveis a Internet. Les dades d’identificació personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser del mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, número de fax i informació sobre la seva opinió i ús de diversos serveis. Empreses d'Activitats d'Oci a Girona utilitza totes aquestes dades per a comprendre millor les seves necessitats i oferir-li un millor servei.
Per què recopilem la seva informació personal?
LListes de correu
En ocasions, Empreses d'Activitats d'Oci a Girona ofereix als visitants la possibilitat de facilitar la seva adreça de correu electrònic amb la finalitat de rebre un butlletí de notícies o informació sobre un servei. Aquestes adreces de correu només s’utilitzaran amb aquesta finalitat i mai es compartiran amb altres empreses que no siguin filials de Empreses d'Activitats d'Oci a Girona tret que vostè així ho autoritzi. A més, sempre li donarem l’oportunitat de rebutjar la recepció de dits materials.
Com protegim la seva informació?
Per a impedir l’accés o la revelació de dades no autoritzades, així com per a mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans físics, electrònics i de gestió per a salvaguardar les dades que hem recopilat a través d’Internet.
Accés a la seva informació.
Vostè té el dret d’accedir a la seva informació personal i corregir-la en qualsevol moment. Per a revisar, actualitzar o modificar la seva informació personal, posi’s en contacte amb nosaltres .
Llocs webs de tercers
La nostra Política de Privacitat només s’aplica als espais del Lloc web controlats per Empreses d'Activitats d'Oci a Girona, i els enllaços a pàgines web de tercers només es faciliten per a la seva comoditat. És recomanable que consulti la Política de Privacitat d’aquests llocs web abans de facilitar-los dades de caràcter personal. Empreses d'Activitats d'Oci a Girona no ha revisat tots els llocs web de tercers, no té control algun sobre ells i declina tota responsabilitat pel que fa a aquests llocs, el seu contingut i les seves polítiques de privacitat. Per això, Empreses d'Activitats d'Oci a Girona no aprova ni actua en representació d’aquestes pàgines web ni de la informació, els productes o altres materials que puguin contenir.
Com contactar amb nosaltres?
La seva opinió és molt important per a nosaltres. Si té alguna pregunta o desitja realitzar algun comentari sobre la nostra Política de Privacitat, posi’s en contacte amb nosaltres . També pot fer-ho escrivint-nos.
Dades de contacte
Empreses d'Activitats d'Oci a Girona

 
© Activitats d'Oci a Girona 2021 | Contactar amb les empreses | Nota Legal | Programació Web TIC Serveis
 
Terra   BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aire  BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aigua  Activitats nàutiques   Bateig i snorkeling   Descens Fluvial amb caiac   Excursions a vela   Excursions amb caiac   Pesca   Xàrter a motor   Xàrter a vela
Empreses  Burricleta Giroguies Globus Empordà Kayak del Ter Kayaking Costa Brava Ocitània - Burricleta Pepa Bandera Charter Tela Marinera