Català
Castellà
Anglès
Francès
Alemany
Consulti totes les activitats d'oci a Girona
Activitats destacades Activitats de Terra Activitats d'Aire Activitats d'Aigua Activitats d'Oci a Girona Empreses - Contactar
  Terra                               
   Cicloturisme
   Cultural
   Lleure i Esport
   Paintball i Jocs Làser
   Rutes guiades
   Segway
   Senderisme
   Trekking Aquàtic
  Aire                               
  Aigua                               
 
Parc Natural del Montgrí en Burricleta per a 2 persones Ocitània - Burricleta
Activitat bescanviable per l'Ocipack BÀSIC   Comprar Ocipack Bàsic 50€ 
Descripció de l'activitat:
La ruta del Parc natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, transcorre per una gran varietat de paisatges. Durant la pedalada gaudirem d’unes bones vistes del riu Ter, les illes Medes, el mar, el golf de Roses, la plana dels conreus d’arròs de Sobrestany i unes magnífiques vistes de la plana de l’Empordà.
Primer pedalarem tota la vora del riu Ter fins arribar a la desembocadura, a la Gola, on entrarem a la zona dels aiguamolls del Baix Ter. A la bassa del Frare Ramon hi fan parada les aus migratòries. Seguidament ens acostarem a la platja de l’Estartit, allà podrem baixar de la Burricleta i fer un bany , si és el temps, o fer una passejada per la platja deserta a l’hivern.
Arribarem a l’Estartit, antic poble de pescadors, on podrem veure les barques dels pescadors al port o donar un tomb pels carrers comercials. Seguidament enfilarem cap al Montgrí, un massís cal- cari de vegetació Mediterrània. Visitarem la punta Milà, un mirador excepcional sobre el mar, i la Cala Montgó.
Baixarem fins a la Cala Montgó on podrem fer un bany o dinar. L’Illa Mateua és la pròxima parada, una cala encantadora per banyar-nos i observar el fons marí. També hi ha un petit restaurant just davant del mar, un lloc preciós per reposar abans d’agafar el camí de tor- nada.
Finalment, després d’una pedalada pel pla de Sobrestany, passarem per Ullà i Torroella de Montgrí, on podrem visitar el seu casc antic.
 
Durada:
5-7 hores 
Nivell d'esforç:
Moderat
Adequat per a:
Infants (0-5)
Nens/es (5-14)
Adolescents (14-18)
Adults (+18)
Jubilats (+65)
Grups:
Min: 2  Max:50
Requeriments:
Cal saber anar en bicicleta.
Normativa:
Suggeriments:
Calçat còmode.
Crema solar i ulleres de sol.
Característiques:
Entorn:
  Terra                                  
  Cicloturisme 
Comarques:
Baix Empordà
Disponibilitat:
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Disponibilitat:
Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre
Localització:
Gualta 
 
 
© Activitats d'Oci a Girona 2021 | Contactar amb les empreses | Nota Legal | Programació Web TIC Serveis
 
Terra   BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aire  BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aigua  Activitats nàutiques   Bateig i snorkeling   Descens Fluvial amb caiac   Excursions a vela   Excursions amb caiac   Pesca   Xàrter a motor   Xàrter a vela
Empreses  Burricleta Giroguies Globus Empordà Kayak del Ter Kayaking Costa Brava Ocitània - Burricleta Pepa Bandera Charter Tela Marinera