Català
Castellà
Anglès
Francès
Alemany
Consulti totes les activitats d'oci a Girona
Activitats destacades Activitats de Terra Activitats d'Aire Activitats d'Aigua Activitats d'Oci a Girona Empreses - Contactar
  Terra                               
   Cicloturisme
   Cultural
   Lleure i Esport
   Paintball i Jocs Làser
   Rutes guiades
   Segway
   Senderisme
   Trekking Aquàtic
  Aire                               
  Aigua                               
 
Terra / Cultural 
Des de l'antiguitat més remota, les comarques gironines han estat un lloc de trobada i cruïlla de cultures...
Ordre:
Taller de cistelleria Giroguies 
Preu x participant:
60.00 €
Nº Persones:
Un taller de cistelleria guiats pel mestre artesà Joan Carmona que des del 1950 i juntament amb la seva família elaborem peces fetes principalment de vímet, medul·la, i jonc com ara cistells de bolets, coves, cistelles per transportar aviram, cargoleres, cistelleria marinera (gambines i nanses), paneres o qualsevol peça feta a mida.
 informació
 
Gimcana per la Costa Brava Giroguies 
Preu x participant:
23.00 €
Nº Persones:
Aquesta és una activitat especial pensada per fer teambuilding, per aprendre una mica d'orientació, per gaudir de la natura i si es vol també per descobrir les capacitats de lideratge dels participants mentre passem una estona divertida.
 informació
 
Sortida guiada per St. Sebastià de la Guarda i al Centre d'Interpretació del Dipòsit Modernista de Can Mario Giroguies 
Preu x participant:
18.00 €
Nº Persones:
El cap de Sant Sebastià, amb el far (1851), la torre de guaita S. XV i l’ermita S. XVIII, és un dels paratges més coneguts de Palafrugell i segurament de tota la Costa Brava. Històricament ha estat un centre de devoció i pelegrinatge, i també un excel•lent punt de guaita per controlar bona part del litoral gironí des d’on es podia vigilar el mar i avisar en cas de perill. No és estrany, doncs, que molts camins conflueixen en aquest cap, com el dels ermitans que conserva encara la seva tradició.
 informació
 
El recinte gòtic de Pals Giroguies 
Un passeig pel recinte medieval de Pals.
Preu x participant:
15.00 €
Nº Persones:
Un passeig pel recinte medieval de Pals.
 informació
 
POBLES MEDIEVALS I PLANA DE L'EMPORDÀ EN BURRICLETA Giroguies 
Preu x participant:
35.00 €
Nº Persones:
Us proposem una manera ben còmoda i agradable de recòrrer la plana de l'empordà i fer una ruta pels pobles medievals més representatius de la comarca. Sortint desde Gualta, pujarem a una bicicleta elèctrica i farem una ruta circular que ressegueix part dels nuclis medievals més representatius del Baix Empordà. Aquest itinerari combina elements patrimonials, culturals i naturals de primer ordre amb l'agradable sensació d'anar en bicicleta sense pràcticament esforç.
 informació
 
APRENDRE FOTOGRAFIA CAMINANT PELS AIGUAMOLLS DE PALS Giroguies 
Preu x participant:
12.00 €
Nº Persones:
Dia 15 de maig de 2016: una sortida on un professor experimentat ens ensenyarà com captar les imatges més boniques amb la nostra càmara de fotos mentre caminem per les Basses d'en Coll - Aiguamolls de l'Empordà.
 informació
 
 
© Activitats d'Oci a Girona 2021 | Contactar amb les empreses | Nota Legal | Programació Web TIC Serveis
 
Terra   BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aire  BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aigua  Activitats nàutiques   Bateig i snorkeling   Descens Fluvial amb caiac   Excursions a vela   Excursions amb caiac   Pesca   Xàrter a motor   Xàrter a vela
Empreses  Burricleta Giroguies Globus Empordà Kayak del Ter Kayaking Costa Brava Ocitània - Burricleta Pepa Bandera Charter Tela Marinera