Català
Castellà
Anglès
Francès
Alemany
Consulti totes les activitats d'oci a Girona
Activitats destacades Activitats de Terra Activitats d'Aire Activitats d'Aigua Activitats d'Oci a Girona Empreses - Contactar
  Terra                               
   Cicloturisme
   Cultural
   Lleure i Esport
   Paintball i Jocs Làser
   Rutes guiades
   Segway
   Senderisme
   Trekking Aquàtic
  Aire                               
  Aigua                               
 
Terra / Cultural 
Des de l'antiguitat més remota, les comarques gironines han estat un lloc de trobada i cruïlla de cultures...
Ordre:
Gimcana per la Costa Brava Giroguies 
Preu x participant:
23.00 €
Nº Persones:
Aquesta és una activitat especial pensada per fer teambuilding, per aprendre una mica d'orientació, per gaudir de la natura i si es vol també per descobrir les capacitats de lideratge dels participants mentre passem una estona divertida.
 informació
 
POBLES MEDIEVALS I PLANA DE L'EMPORDÀ EN BURRICLETA Giroguies 
Preu x participant:
35.00 €
Nº Persones:
Us proposem una manera ben còmoda i agradable de recòrrer la plana de l'empordà i fer una ruta pels pobles medievals més representatius de la comarca. Sortint desde Gualta, pujarem a una bicicleta elèctrica i farem una ruta circular que ressegueix part dels nuclis medievals més representatius del Baix Empordà. Aquest itinerari combina elements patrimonials, culturals i naturals de primer ordre amb l'agradable sensació d'anar en bicicleta sense pràcticament esforç.
 informació
 
El recinte gòtic de Pals Giroguies 
Un passeig pel recinte medieval de Pals.
Preu x participant:
15.00 €
Nº Persones:
Un passeig pel recinte medieval de Pals.
 informació
 
APRENDRE FOTOGRAFIA CAMINANT PELS AIGUAMOLLS DE PALS Giroguies 
Preu x participant:
12.00 €
Nº Persones:
Dia 15 de maig de 2016: una sortida on un professor experimentat ens ensenyarà com captar les imatges més boniques amb la nostra càmara de fotos mentre caminem per les Basses d'en Coll - Aiguamolls de l'Empordà.
 informació
 
Taller de cistelleria Giroguies 
Preu x participant:
60.00 €
Nº Persones:
Un taller de cistelleria guiats pel mestre artesà Joan Carmona que des del 1950 i juntament amb la seva família elaborem peces fetes principalment de vímet, medul·la, i jonc com ara cistells de bolets, coves, cistelles per transportar aviram, cargoleres, cistelleria marinera (gambines i nanses), paneres o qualsevol peça feta a mida.
 informació
 
Sortida guiada per St. Sebastià de la Guarda i al Centre d'Interpretació del Dipòsit Modernista de Can Mario Giroguies 
Preu x participant:
18.00 €
Nº Persones:
El cap de Sant Sebastià, amb el far (1851), la torre de guaita S. XV i l’ermita S. XVIII, és un dels paratges més coneguts de Palafrugell i segurament de tota la Costa Brava. Històricament ha estat un centre de devoció i pelegrinatge, i també un excel•lent punt de guaita per controlar bona part del litoral gironí des d’on es podia vigilar el mar i avisar en cas de perill. No és estrany, doncs, que molts camins conflueixen en aquest cap, com el dels ermitans que conserva encara la seva tradició.
 informació
 
 
© Activitats d'Oci a Girona 2022 | Contactar amb les empreses | Nota Legal | Programació Web TIC Serveis
 
Terra   BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aire  BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aigua  Activitats nàutiques   Bateig i snorkeling   Descens Fluvial amb caiac   Excursions a vela   Excursions amb caiac   Pesca   Xàrter a motor   Xàrter a vela
Empreses  Burricleta Giroguies Globus Empordà Kayak del Ter Kayaking Costa Brava Ocitània - Burricleta Pepa Bandera Charter Tela Marinera